med

logo

Журнал «КОМІТЕТ»

засновник Всеукраїнського рейтингу професіоналізму

sova2

НАГОРОДИ, ПОДЯКИ, ВІДГУКИ

Журнал «КОМИТЕТ» - це найкращі традиції вітчизняної класичної журналістики. Нам довіряють, нас рекомендують, адже ми об’єктивно висвітлюємо найактуальніші питання нашого життя!
Журнал «КОМІТЕТ» відзначив 15-у річницю своєрідним ювілеєм - загальний тираж нашої друкованої продукції, разом з бібліотечкою, - 1 МЛН. примірників.
Журнал «КОМІТЕТ» - переможець Всеукраїнського творчого конкурсу імені Ярослава Мудрого на краще висвітлення в ЗМІ діяльності органів внутрішніх справ.
Журнал «КОМІТЕТ» регулярно і з задоволенням презентує підприємства нашої держави, які заслужено стали переможцями Всеукраїнського рейтингу професіоналізму. Розповідаючи про підприємства і компанії, видання не рекламує їхню діяльність, а називає кращих, надає об’єктивну характеристику і ще раз нагадує – якщо потрібно вирішувати якісь питання, то найліпше їх вирішувати з професіоналами.
При журналі «Комітет» працює прес-клуб. За роки його існування нашими гостями були народні артисти України і Росії, народні депутати України, керівники правоохоронних органів, герої телесеріалу «Убойная сила», відомі громадські діячі, журналісти та багато інших цікавих і знаних людей.
Створив видання випускник факультету журналістики Київського державного університету ім. Т.Шевченка Володимир Черкун. Він має значний досвід роботи у вітчизняній журналістиці, автор і редактор багатьох книжок, засновник Всеукраїнського рейтингу професіоналізму і безпеки, ЕЛІТ-клубу СОБР (служб охорони і безпеки регіонів) України. А також організатор благодійних акцій, спрямованих на допомогу дітям-сиротам і обдарованим дітям, учасник соціальних акцій, що проводяться громадськими організаціями України.

 

За вагомий особистий внесок у розвиток української журналістики і консолідацію сфери охоронних послуг, високий професіоналізм головний редактор Володимир Черкун нагороджений ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ Кабінету Міністрів України, ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ Комітету Верховної Ради України, ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ Української журналістики Національної спілки журналістів України. Також серед нагород: ВІДЗНАКА МВС України «Партнер року», НАГРУДНИЙ ЗНАК МЧС України «За заслуги», ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА МВС України, ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА МЧС України, ДИПЛОМ «Беззаперечний лідер рейтингових програм галузі безпеки» УФПБ, ПОЧЕСНА ГРАМОТА Національної спілки журналістів України, ОРДЕН Департаменту ДСО при МВС України «За відзнаку», ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА Департаменту ДСО при МВС України, ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА Комітету сприяння правоохоронним органам України, інші нагороди, відзнаки державних органів влади, правоохоронних органів, міністерств, громадських об’єднань, творчих спілок.
– Багато років ми постійно і регулярно організовуємо різні заходи, зустрічаємося з професіоналами, висвітлюємо їх діяльність, – розповідає головний редактор журналу Володимир Черкун. – З багатьма засновниками підприємств, керівниками ЗМІ, радіо та ТБ у мене дружні стосунки, всі вони не лише професіонали з великою літери, а й надзвичайно порядні, щирі й відповідальні люди. І це чудово, що РЕЙТИНГ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ об’єднує саме таких людей! Ми активно співпрацюємо з державними інституціями, зокрема з МВС і МЧС України, творчими спілками, асоціаціями, іншими громадськими організаціями. Тому наші заходи презентовані на найвищому рівні!

Полезные ссылки

  • fs
  • mcs
  • mu
  • mvs
  • uif
  • unian
  • up
  • vr