med

logo

Журнал «КОМІТЕТ»

засновник Всеукраїнського рейтингу професіоналізму

sova2

Охоронна корпорація «ФОБОС»

detectiv Переможець Всеукраїнського рейтингу професіоналізму і безпеки

http://fobos-cv.inf.ua
Основна сфера діяльності – Чернівці і Чернівецька область.
Директор ГУШУЛ Віталій Дмитрович (співголова Еліт-клубу СОБР (Служб охорони і безпеки) України
м. Чернівці, вул. Челюскінців, 4/1 тел./факс +380(372)555-007, 050-944-45-86 fobos_cv@ukr.net


ПОСЛУГИ НА «ВІДМІННО»

Вже понад десять років надає послуги Охоронна корпорація «ФОБОС», яка об’єднує приватні підприємства «ФОБОС», Охоронне агентство «ФОБОС-2», а також магазин спецтехніки з такою ж назвою. Безумовно, завдання виконуються виключно в площині вітчизняного законодавства, керуючись функціональними обов’язками і побажаннями замовника. Професійне і сумлінне виконання своїх зобов’язань поступово дало змогу не лише надавати клієнтам якісні послуги щодо захисту клієнтів та їх майна від злочинних посягань третіх осіб, а й значно розширити спектр діяльності.
- Якщо потрібно вирішувати питання охорони чи безпеки, то найкраще їх вирішувати з професіоналами, - підкреслює голова оргкомітету Рейтингу безпеки Володимир Черкун. - Саме до таких фахівців і належать спеціалісти корпорації «Фобос». Непросто стати лауреатом, а тим більше переможцем Всеукраїнського рейтингу безпеки. За цим званням стоїть наполеглива праця колективу, виваженість, працездатність і далекоглядність керівника. Ми вивчаємо характеристики, цікавимося статистикою, дізнаємося громадську думку щодо наших лауреатів. Більше того, про переможців ми інформуємо керівників правоохоронних органів і широку громадськість. І звання «переможець Рейтингу» є своєрідною рекомендацією незалежних експертів щодо підприємства-переможця. Багаторічною працею працівники фірми «Фобос» довели, що можуть швидко приймати правильні рішення, допомагати у розв’язанні проблемних питань, які можуть виникати у клієнтів, діяти на випередження, адекватно реагувати у нештатних ситуаціях. Таким ставлення до роботи й завоювали довіру клієнтів.
Як бачимо, в основі розвитку закладено принцип розширення спектру діяльності, для чого, зокрема, керівний склад корпорації вивчає передовий досвід, при необхідності залучає відповідних фахівців, відвідує профільні виставки, в тому числі й в Києві.

 

Думка експерта. (Василь Горбатюк, голова Координаційної ради Всеукраїнського рейтингу професіоналізму та безпеки, генерал-полковник, один із засновників національної служби безпеки):
«Корпорація «Фобос» на ринку охоронних послуг вже достатньо відома компанія, яка стабільно розвивається, має своїх постійних клієнтів. Серед її замовників – банки, підприємства державної та приватної власності. Нині підприємство надає якісні послуги фізичної охорони, а також охороняє майно юридичних і фізичних осіб за допомогою технічних засобів із відповідним виїздом, при необхідності, мобільних груп підтримки. Переваги співпраці з корпорацією «Фобос»: гарантія якості послуг, індивідуальний підхід до замовника, реалізація його побажань, найбільш повне задоволення запитів, що стосуються охорони та безпеки».

 

Нині до послуг спеціалістів корпорації звертаються замовники за рекомендаціями партнерів по бізнесу, особистим контактам, а також за принципом «з рук у руки»: тобто коли якість роботи задовольняє замовників і стає підставою для рекомендації іншим або збільшення обсягу послуг. Адже основний принцип розвитку корпорації – професійний підхід до вирішення питань, широкий спектр послуг, досвід роботи, гнучка цінова політика, постійний рух уперед і відчуття кожним працівником реальних результатів роботи. Інакше кажучи «сьогодні краще, ніж учора, завтра – краще ніж сьогодні».
Досьє: Віталій Гушул – генеральний директор корпорації. Один із ініціаторарів створення музею Історії Всеукраїнського рейтингу безпеки в Києві. Життєве кредо: Хто рано встає, тому й Бог подає! Освіта вища, закінчив НТУ. Захоплення – автомобілі. Улюблений спорт – бокс. Впевнений, що в роботі немає безвихідних ситуацій, потрібно лише взяти до уваги всі аспекти тієї чи іншої ситуації, що склалася, і рішення знайдеться. Переконаний, що «Фобос» - це не лише вагома частина життя, яка має свої добрі традиції, а ще й реалізація натхнення, можливість вдосконалення і руху вперед.

 

Охоронна корпорація «Фобос» має сертифікат «Гарантія якості» незалежних експертів Всеукраїнського рейтинг професіоналізму і безпеки.

 1fobos

fobos

Полезные ссылки

  • fs
  • mcs
  • mu
  • mvs
  • uif
  • unian
  • up
  • vr